پیش‌بینی وزش باد شدید، گردوخاک و بارش رگباری در ۱۰ استان کشور ۲ عنصر عملیاتی منافقین در ایران اعدام شدند / سوابق مهدی حسنی و بهروز احسانی بیانیه وزارت دادگستری در خصوص حمله تروریستی به دادگستری زاهدان تقویت باد‌های ۱۲۰ روزه در شرق کشور/ رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان این متهم کلاهبرداری اسکیمری را شناسایی کنید + عکس جزئیات جدید از حمله تروریستی زاهدان/ تروریست‌ها وارد دادگستری شدند؟ بازداشت سه شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد / آغاز سال تحصیلی ورودی‌های جدید از نیمه دوم مهر مسمویت غذایی شماری از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۴؛ کاهش دما در نوار شمالی از امروز ورود هواپیمای آب‌پاش به اهواز برای مهار آتش‌سوزی در هورالعظیم عراق رهایی گروگان ۱۳ ساله از چنگال آدم ربایان در زاهدان هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گرد و خاک در ۶ استان کشور انهدام باند تهیه و توزیع سلاح و مهمات غیرمجاز در مازندران

داروی جدید برای درمان آلزایمر

تولیدکنندگان دارو Biogen و Eisai اعلام کرده اند که درمان با یک آنتی بادی مونوکلونال برای بیماری آلزایمر به نام Lecanemab در مقایسه با دارونما، پیشرفت زوال شناختی را تا ۲۷ درصد کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر این دارو که در مرحله سوم آزمایش‌های بالینی جهانی تحت آزمایش قرار گرفته و تمام نقاط پایانی ثانویه را برآورده کرده است، با ثبت کاهش سطح آمیلوئید، پروتئینی که یکی از ویژگی‌های کلیدی بیماری آلزایمر است، کارآمد ظاهر شده وتاثیرات مبتی را بر شناخت و توانایی انجام وظایف روزانه در مقایسه با دارونما برای مبتلایان به آلزایمر داشته است.

هارو نایتو، مدیر عامل شرکت Esai، در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما معتقدیم که کمک به کاهش این بار‌ها تأثیر مثبتی بر جامعه خواهد داشت. نتایج تحقیقات ما فرضیه آمیلوئید که می‌گوید تراکم غیر طبیعی Aβ در مغز یکی از عوامل اصلی بیماری آلزایمر است را ثابت کرده است.

با این حال، دکتر ریچارد آیزاکسون، مدیر کلینیک پیشگیری از آلزایمر در مرکز سلامت مغز در دانشکده پزشکی اشمیت در دانشگاه آتلانتیک فلوریدا گفته است که نتایج این کارآزمایی شواهدی برای فرضیه آمیلوئید نیست.

وی تصریح کرد: این آزمایش ثابت می‌کند که این دارو برای افرادی که در مرحله خاصی از بیماری، مقدار مشخصی آمیلوئید در مغز دارند مفید است، اما از نظر اثبات تکنیکی برای استفاده از دارو به طور کامل تایید نشده است؛ زیرا بیماری آلزایمر بسیار ناهمگن است، اما این مسئله اهمیت بالقوه آزمایش را کاهش نمی‌دهد.

به طور کلی، این دارو در ۲۱.۳ درصد از شرکت‌کنندگان در کارآزمایی که لکانماب مصرف کردند، عوارض جانبی داشت، اما ایزاکسون هشدار داد که وقتی افراد این نوع درمان را دریافت می‌کنند، باید در طول فرآیند به دقت تحت نظر باشند. وی خاطرنشان کرد که عوارض جانبی علائم معیار مهم تری است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار